voortgezet onderwijs

Schoolfoto's... misschien denkt u alvast na over een datum hiervoor volgend (school-)jaar? Voor zover u ons nog niet kent, mogen wij ons kort voorstellen?

Foto Light Beek is al bijna 30 jaar met succes actief in de schoolfotografie. Ons team biedt altijd de beste prijs-/kwaliteit-verhouding en vanaf dit schooljaar hebben we daarom een nieuwe unieke formule, waarmee we u kennis willen laten maken:

Wij maken opnames op uw school, uiteraard met professionele aandacht voor de kinderen, zowel individuele portretfoto's als groepsfoto's;

U bepaalt of er voor alle kinderen vrijblijvend een pakket wordt geleverd en tegen welke prijs of enkel een bestelformulier voor elk kind, waarmee binnen het gezin beslist kan worden of en zo ja, wat er besteld wordt.  Er is dus keuze te over... Voorop staat een minimale belasting van het schoolteam een optimaal servicepakket!

Wij verzorgen voor u kosteloos:

  • De digitale bestanden van de portretfoto's gekoppeld aan leerling-id-nummer aan het eind van de fotosessie op usb;
  • Van en voor alle teamleden een teamfoto en tevens indien gewenst individuele foto's;
  • Voor de school een extra exemplaar van elke groepsfoto;
  • Van en voor elke schoolverlater een extra groepsfoto op formaat 20/28 cm eventueel met map en tekst met de namen van de eindexamenkandidaten.
  • Voor alle leerlingen en medewerkers een pasje of mifare plastic card (creditcardformaat), eenzijdig fullcolour bedrukt met logo, foto, gepersonaliseerde data en barcode conform uw specificaties en levering binnen 2 weken na fotografie; mits wij aan alle leerlingen vrijblijvend een fotopakket mogen aanbieden.

Ons meest gangbare All-you-need pakket ter illustratie:

1 x portretfoto 13/18 cm;

2 x portretfoto 9/13 cm (1 combi-vel 13/18 cm);

4 grote en 8 kleine pasfoto's (1 combi-vel 13/18 cm);

plus 1 x groepsfoto 13/18 cm.

Uiteraard zijn in overleg ook nog diverse andere pakketten en samenstellingen mogelijk!

Bij ons kunnen de leerlingen/ouders/begeleiders altijd online bestellingen afhandelen en betalen:

Traditioneel leveren wij voor elk kind vrijblijvend het pakketje dat met u is afgesproken. We hebben echter ook de volledig-online-optie, waarbij we geen pakketten vooraf leveren, maar voor ieder kind een bestelformulier met een inlogcode.

Hiervoor ontvangen wij graag ongeveer 2 weken voor de fotografeerdatum de gegevens van de leerlingen in een Excel bestand. Daarmee maken wij barcodekaartjes die de fotograaf gebruikt op de dag van fotografie om de gegevens van elke leerling aan de betreffende foto te koppelen. De gekoppelde gegevens gebruiken wij ook voor het individueel verpakken van de fotosetjes met daarbij een persoonlijke inlog om op onze site via iDEAL te betalen. Voor eventuele foto's die retour komen leveren wij op school onze gemakkelijke retourpostbox.

Het schoolteam wordt dus minimaal belast!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!