basis onderwijs

Schoolfoto's... heeft u al een afspraak?

Foto Light Beek staat alvast te popelen om uw kids spontaan, bij de tijd en altijd voor de beste prijs-/kwaliteit-verhouding te vereeuwigen met complete pakketten individuele foto's en een groepsfoto!

Wij beginnen met een relaxte, professionele fotoshoot op uw school!

Hierbij bepaalt u vooraf of er voor alle kinderen vrijblijvend een pakket wordt geleverd en zo ja, tegen welke prijs. Of wij bezorgen enkel een bestelformulier voor elk kind, waarmee binnen het gezin beslist kan worden of en zo ja, wat er besteld wordt. Er is dus keuze te over...

Met stip op 1 staat ons All-you-need pakket:

1 x portretfoto 13/18 cm;

2 x portretfoto 9/13 cm (1 combi-vel 13/18 cm);

4 grote en 8 kleine pasfoto's (1 combi-vel 13/18 cm);

plus 1 x groepsfoto 13/18 cm.

En op plek 2, ons Twice-as-nice pakket gebaseerd op twee opnames van elk kind, namelijk een portret- en een 3/4 posefoto:

1 x portretfoto 13/18 cm;

4 grote en 8 kleine pasfoto's (1 combi-vel 13/18 cm);

1 x 3/4 pose-foto 13/18 cm;

plus 1 x groepsfoto 13/18 cm.

Uiteraard zijn in overleg ook nog diverse andere pakketten en samenstellingen mogelijk!

Op verzoek maken we ook gratis van en voor alle teamleden een groepsfoto. Ook individuele foto's voor de leerkrachten zijn mogelijk tegen gereduceerd tarief.

Er kunnen ook broer-/zusfoto's gemaakt worden. Deze worden gratis geleverd bij bestelling van twee reguliere pakketten. Tevens leveren we van elke broer-/zusopname een fotopasje voor slechts € 2,50.

Van groep 8 wordt op aanvraag voor alle schoolverlaters een extra groepsfoto gemaakt op formaat 20/28 cm en gratis geleverd in een luxe map!

Bij ons kunnen de leerlingen/ouders/begeleiders altijd online bestellingen afhandelen en betalen:

Traditioneel leveren wij voor elk kind vrijblijvend het pakketje dat met u is afgesproken. We hebben echter ook de volledig-online-optie, waarbij we geen pakketten vooraf leveren, maar voor ieder kind een bestelformulier met een inlogcode.

Hiervoor ontvangen wij graag ongeveer 2 weken voor de fotografeerdatum de gegevens van de leerlingen in een Excel bestand. Daarmee maken wij barcodekaartjes die de fotograaf gebruikt op de dag van fotografie om de gegevens van elke leerling aan de betreffende foto te koppelen. De gekoppelde gegevens gebruiken wij ook voor het individueel verpakken van de fotosetjes met daarbij een persoonlijke inlog om op onze site via iDEAL te betalen. Voor eventuele foto's die retour komen leveren wij op school onze gemakkelijke retourpostbox.

Het schoolteam wordt dus minimaal belast!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!